Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminin ardından bozulan yollarda onarım çalışmalarına, dolgu ve parke döşeme işlemlerine devam ediyor.

        Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mithat Nehir'in talimatlarıyla çalışmaların hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

        Bulut, “Ekiplerimizce bugün itibarı ileTomruksuyu Mahallesi’nde yol dolgu çalışması yapılıyor. Çanakoluk Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması devam ediyor. Kurtderesi Mahallesi’nde yol yapım çalışması devam ediyor. Ataköy Mahallesi’nde tesviye çalışması sürdürülüyor. Avcılar Mahallesi ve Karaçay Mahallesi’nde yol dolgu çalışmalarımız tamamlandı. Vatandaşlarımızın daha refah ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için Samandağ’ın her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa