Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Halk Bilim Araştırmaları Merkezi öğretim elemanları ve öğrencileri Türk Sanat Müziği Korosunun “Bestekâr Avni Anıl’ı Anma Konseri” Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleşti.

        Bestekâr Avni Anıl'ın vefatının 10'uncu senesi nedeniyle düzenlenen konserin sunumunu Prof. Dr. Enver Özkalp yaptı. Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Yalçın ve Anadolu Üniversitesi Halk Bilim Araştırmaları Merkez Müdürü Prof. Dr. Deniz Taşçı’nın da dinleyiciler arasında yer aldığı konsere katılım yoğun oldu. Şef Meriç Düzbaş yönetimindeki konserde, Avni Anıl’ın bestelediği “Bir Ateşim Yanarım, Rüya Gibi Uçan Yıllar, Şarkılar Söyle O Sahilde, Aşk Nedir Nasıldır, Biraz Kül Biraz Duman, Bir Kerre Bakanlar, Aşk Bu Değil, Mihrabım Diyerek, Ağla Gitar, Ayrılık Ümitleri Ötesinde Bir Şehir, Akşamın Olduğu Yerde, Sen Körfeze Geldiğin Zaman, Yağmur Duası, Ne Olur Akşamları Gelsen Otursan, Öyle Dudak Büküp Hor Gözle Bakma, Kanlıca, Safalar Getirdiniz” eserleri seslendirildi.

        Esen Günay, Handan Kula Arslan, Ebru Dedeoğlu, İbrahim Karadayı, İlknur Kazancı ve Mehmet Ali Çalışkan’ın solist olarak yer aldığı konserde, Metin ÇamUd, Veysel KınıkKlarnet, Öke ÜnlerKanun, Taner LekesizgözKeman, Handan ArslanKlasik Kemençe, Yusuf DaşkınTanbur, Selçuk Yüksel Darbuka, Cem ÇelebiBendir, Prof. Dr. Enver ÖzkalpDef, Orhan EryılmazKlasik Kemençe, Ergün ElibaşÇello ve Enis ErtanKeman enstrümanlarını seslendirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa