Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı hızla devam eden Devlet Bahçeli Köprüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu ve köprünün tamamlanması noktasında net tavır ortaya koyarak ‘Söke söke yapacağız’ dedi.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı hızla devam eden, Türkiye’de belediyenin öz kaynakları ile yapılan en uzun köprü olan Devlet Bahçeli Köprüsü’nde çalışmaları inceledi.

        Adana Şehir Hastanesi, Bölge Adliye Mahkemesi, adliye binası, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Orman Bölge Müdürlüğü, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Adana Şehir Stadyumu, Çukurova Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurum yatırımlarının bölgede oluşturduğu trafik yükünü omuzlayacak olan Devlet Bahçeli Köprüsü şantiye alanında inceleme yapan Başkan Sözlü, köprünün söz verilen tarihte tamamlanacağını aktardı.

        İnceleme esnasında görüş ve düşüncelerini beyan eden Başkan Sözlü, “Montajımız tamamlanıyor, hızla ilerliyor. Bu köprüyü milliyetçi ve üretken belediyeciliğin azmi, kararlılığı ile söke söke bitireceğiz. Kimse Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çaresiz kalacağı hayali ile proje üretmesin. Bizde bu yürek, inanç, iman var. Vatan toprakları hizmetlerimizle kıymetlenecek. Köprümüzü zamanında açacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

        Başkan Sözlü köprünün inşaatında çalışan işçilere ikramda bulunmayı ihmal etmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa