Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA´da 1973-1977 yılları arasında CHP´den Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Durmam (92) hayatını kaybetti. Durmam, bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

        Yalova Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Durmam, hayatını kaybetti. CHP´den belediye başkanı olarak 1973-1977 yılları arasında görev yapan Durmam için Yalova Belediyesi hizmet binası önünde tören düzenlendi. Törene, Yalova Belediye Başkan Vekili Ahmet Barış Eroğlu, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, CHP İl Başkanı Ertan Şener ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Mehmet Durmam'ın yakınları katıldı.

        Mehmet Durmam, törenin ardından Yalova Merkez Camii´nde cuma namazını takiben kılınan cenazeden sonra Yalova Şehir Mezarlığı´nda toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa