Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İnönü Belediyesi Oryantiring Kulübünün başarılı milli sporcusu Elif Gökçe Avcı’yı ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u makamında kabul etti.

        Geleceğin teminatı olan gençlerin vatanına ve milletine faydalı iyi birer insan olarak yetiştirmesine ülke olarak büyük önem verdiklerini aktaran Vali Çakacak, şehri ve ülkeyi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Elif Gökçe Avcı’yı tebrik etti. Sporda, azim ve kararlılıkla mücadele etmenin önemine dikkat çeken Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek milli sporcu Avcı’yla gurur duyduklarını söyledi.

        Kendisine destek olan herkese teşekkür eden milli sporcu Avcı ise, 20172018 sezonunu Gençler Türkiye Şampiyonu olarak tamamladığını ve 715 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak Dünya Gençler Oryantiring Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa