Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen “Sezaryen, Anne, Bebek Eylem Planı” kapsamında “Normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek olan hekimlere başarı belgesi verildi.

        Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kamu hastanelerinde görev yapan ve 2017 yıllı içerisinde normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Hekimlere İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törenle başarı belgeleri verildi.

        İl Sağlık Müdürlüğünde oluşturulan komisyon tarafından belirlenen hekimler, 20142017 Stratejik Planında yer alan 2017 yılı hedef değeri olan yüzde 17 Primer Sezaryen yüzde 27 Sezaryen Doğum oranındaki hekimler oldu.

        Antalya Kepez Devlet Hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Mustafa Sağlam ve Opr. Dr. Sıla Palta Karıklar ile Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Ali Demirörs' e başarı belgesi İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa