Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, Pasinler Belediyesinin yaptığı inşaat alanlarında inceleme de bulundular.

        Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, Ak Parti Pasinler 5. Kadın Kolları Olağan Genel Kurulundan sonra Pasinler Belediyesi tarafından ilçede yapımı süren ilçe stadyumu, 5 yıldızlı Termal Otel ve Pasinler Küçük Sanayi sitesi inşaat alanlarını gezerek Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’ndan bilgi aldılar.

        İnşaat alanlarında İncelemelerde bulunan Erzurum Milletvekilleri ilçe stadyumunun günümüz şartlarına uygun hale getirilerek yapılması ve Termal Turizm bölgesinde olan Pasinler’imize yaraşır 5 yıldızlı otelin biran önce ilçemize kazandırılması için kendilerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını belirttiler. Küçük Sanayi sitesinin yapımının ise bitmek üzere olduğu için başta Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ve Kooperatif Başkanı Adnan Karslı’ya teşekkür ettiler. İlçede güzel çalışmaların yürüdüğünü görmekten çok mutlu oluyoruz. Bizlerde tabiî ki buralara destek veriyoruz. Ama vermiş olduğumuz desteğimizle de ortaya çıkan eserleri görmek bizleri çok memnun ettiğini belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa