Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenen 7 gün süreyle açık kalacak olan Seydişehir Kitap Günleri, 16 Nisan Pazartesi günü başlıyor.

        Seydişehir Kitap Günleri hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye olarak geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri Kitap Fuarının bu yıl 2’ncisini gerçekleştireceklerini kaydederek, “Bu yılki kitap fuarımızı biraz daha geliştirerek, daha geniş kapsamlı bir kitap fuarı olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kitaplara dokunmak, bilginin kaynağına ulaşmak ve sevdiğimiz yazarlar ile buluşmak adına gerçekleştireceğimiz Seydişehir Kitap Günlerine tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi. İkincisi düzenlenecek olan Seydişehir Kitap Günlerinin 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kitapseverlere kapılarını açacağını ifade eden Başkan Tutal, kitap günlerinin sosyal ve kültürel seviyeye katkı sağlayacağını belirtti.

        Bu yıl geniş katılımlı ve daha donanımlı bir kitap günleri hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal, “Tüm hemşehrilerimden başta yetişkinleri, anne babaları, beraberinde öğrencilerimizi kitap günlerimizi ziyaret etmeye ve kendi için faydalı olacak kitapları okumaya davet ediyorum. Teknolojinin çok hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde, hızla tükettiğimiz değerleri yeniden kazanmak ve kitaplarla kucaklaşma adına kitap günleri bulunmaz bir fırsat. Kahraman Tazeoğlu, Turgay Güler, Yavuz Bahadıroğlu, Vehbi Vakkasoğlu, Talha Uğurluel, Hayati İnanç, Mete Yarar okurları için Şaban Cengiz Kültür Merkezinde konferans verecek ve kitaplarını imzalayacak. Diğer yazarlarımız Atilla Yaramış, Tuğba Coşkuner, Ahmet Bulut, Tolga Akpınar, Kadir Sulak, Mine Sota, Vural Kaya, Fatih Babaoğlu, Hüseyin Muşmal, Melih Karauğuz, Ayşe Ünüvar, Ali Aktaş gibi birçok güçlü kalemin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz Seydişehir Kitap Günlerinde çocuklarımızın da sevdiği ve yakından tanıdığı yazarları ağırlayacağız. Biz her zaman sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında farkındalık oluşturarak okuma alışkanlığı kazandırma hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

        Her gün farklı yazarlarla ‘yazar buluşmaları’ yapılacak

        Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Seydişehir 2. Kitap Günleri 1622 Nisan tarihleri arasında 09.0020.00 saatleri arasında açık kalacak. 19 yazar ve onlarca yayınevi ve kitapların yer alacağı kitap fuarında her gün farklı yazarlar ‘Yazar Buluşmaları’ kapsamında Seydişehirlilerle bir araya gelecek konferanslar düzenleyecek ve okulları ziyaret edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa