Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvanların tedavi, bakım ve rehabilitasyonu için hizmet veren Batman Belediyesi Hayvan Bakım Evi, öğrenciler ile sahipsiz hayvanları buluşturuyor.

        Batman bir okul, Belediye Hayvan Bakım Evi’ne yönelik bir yardım ve ziyaret programı düzenleyerek, sahipsiz hayvanların ihtiyaçlarının giderilmesi için öğrencilerin topladıkları ihtiyaç malzemelerini Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne bağışladı. Belediye Veterinerlik Müdürlüğü Hayvan Bakım evini ziyaret eden öğrencilere Veteriner Hekimleri tarafından hayvan sevgisi ve bunun tüm topluma yaygınlaştırılmasının gerekliliği anlatılırken sokakta yaralı, yardıma muhtaç hayvanlarla karşılaşmaları halinde Alo 153 hattıyla iletişime geçebilecekleri hakkında bilgi verildi. Hayvan Bakım evini gezen öğrencilere, barınaklarda yaşayan ve korunan farklı türdeki hayvanları yakından görme ve sevme imkanı bulmanın mutluluğunu yaşarken beraberlerinde getirdikleri ihtiyaç malzemelerini yetkililere teslim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa