Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (BUBYO) Girişimcilik Topluluğu öğrencileri tarafından, 'Girişimcilik Sohbetleri' adı altında düzenlenen organizasyonun konuğu, filtre kahve sektörüne getirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettiren özel firmanın kurucusu Selda Güner Poyraz oldu.

        BUBYO Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyona, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, BUBYO öğretim üyeleri, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

        Kimya mühendisi olan Selda Poyraz, geçmiş iş tecrübeleri ve firmasının kuruluşu ile günümüzdeki işleyişi ile ilgili yapılan faaliyetleri eğlenceli bir ortamda öğrencilere aktardı. Kahve tutkunu olduğunu ifade eden Poyraz, 'Neden iyi ve taze filtre kahveyi sadece kafelerde içmek zorundayız veya bir ekipman ile demlemek zorundayız' diye düşünürken, filtre kahvenin en pratik halini oluşturma fikrinin ortaya çıktığını ve kahve çekirdeklerinin seçilip kavrulmasına, öğütülüp paketlenmesine kadar aylarca süren bir çalışma yürüttüklerini ve genel damak tadımıza uygun bir harman oluşturduklarını iletti.

        Her ilgi alanını ve düşünceyi değerli bulduğunu ve bu düşüncelerin korkusuzca uygulanması gerektiğini, asıl başarının bu şekilde sağlanacağını söyleyen Poyraz, tüm katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Konferansın sonunda BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, organizasyonun yapılmasında emeği geçen BUBYO Girişimcilik Topluluğu öğrencilerine, organizasyona sponsor olan tüm firmalara teşekkürlerini ileterek Selda Güner Poyraz’a plaket takdim etti. Ayrıca Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Aysel’de misafirlere teşekkür ederken, çiçek takdim etti. Yapılan organizasyon hatıra fotoğrafı çekimleri ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa