Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve ligin üst sıralarında yer alan Diyarbekirspor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ceza verildi.

        Yeşil kırmızılı takıma, Van Büyükşehir Belediyespor maçında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.600 TL para cezası verildi. Aynı maçta Diyarbekirspor’un deneyimli futbolcu Taner Yıldız'ın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

        Hazırlıklar tamamlandı

        Öte yandan Diyarbekirspor’da Turgutluspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Yeşil kırmızılı ekip, Pazar günü deplasmanda yapacağı maç için yarın hava yolu ile önce İzmir’e daha sonra karayolu ile Manisa’ya geçecek. Diyarbekirspor, Turgutluspor maçına sakat olan Yusuf Yağmur, cezalı olan Taner yıldız ve kadro dışı bırakılan Vedat Budak ile Abdullah Çetin’den yoksun olarak çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa