Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’nın Eğirdir ilçesi’nde Turizm Haftası Etkinlikleri başladı.

        Her yıl 1522 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde başladı. Etkinlikleri kapsamında öğrenciler ‘Ben Anadolu’yum’ isimli şiir dinletisini sundular. Standup gösterisi, Turizm Mesleklerinin tanıtımı ile ilgili gösteri ve Veli Toplantısı isimli tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.

        Komedi Dans Üçlüsü salonu kahkahalara boğdu

        Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Komedi Dans Üçlüsü’ gösterisi ise izleyenleri kahkahalara boğdu. Programda mezuniyet töreni de yapıldı. Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinden bu yıl mezun olan 50 öğrenci, mezuniyet belgelerini okul öğretmenlerinin elinden aldı.

        Mezuniyet töreninde belgelerin alınmasının ardından Okul Birincisi Hasan Akkulak, yaş kütüğüne ismini çaktı. Okul tarafından hazırlanan plaket, Kaymakam Abdullah Akdaş tarafından Akkulak’a verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa