Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Körahmethüyüğü Köyünde düzenlenen tören ile, tescili yapılan taşınmazlara ait tapular 310 hak sahiplerine dağıtıldı.

        Musabeyli ilçesine bağlı Körahmethüyüğü köyünde. 402 Sayılı Kadastro Kanunu uyarınca, orman dışına çıkarılan taşınmazın yasal ilanları yapılarak parselleri kesinleştirilip, tapu kütüğüne tescili yapıldı. 310 kişiye, Tapu hak sahibine törenle verildi.

        Tapu dağıtım törenine Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Kadir, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ercan Dadlı,,Meteoroloji İl Müdürü Mustafa Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Kara, AK Parti Musabeyli İlçe Başkanı Yasin Gülali ile vatandaşlar ve daire amir ile müdürleri katıldı.

        Program sonrası bir yemek verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa