Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gümüşçay Mahallesinde başlatılan tarımsal sulama çalışmalarında mutlu sona ulaşıldı.

        Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gümüşçay Mahallesinde 600 dekarlık bir alanda yapılacak tarımsal sulama için çalışmalar başladı. Kırsal alandaki tarım arazilerini kapalı sistem sulama için yapılan sondaj çalışmasında uygun su hacmi bulundu.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşçay Mahalle Muhtarı Şahin Coşkun, "Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban'dan kırsal kalkınma için sondaj çalışması yapmasını istemiştik. Sağolsun ekipleri gönderdi. Belediye ekipleri sondaj yapılacak alanı tespit etti ve suyumuzu çıkardık. Allah bin kere razı olsun. Köylümüz başkanımıza çok dua ediyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa