Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan öğrenciler, son ders gününü tamamladılar.

        EKPSS ile memur olma hayali taşıyan engelli gençler, Konyaaltı Belediyesi ile bu hayallerine bir adım daha yaklaştılar. Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde açılan kurs ile EKPSS’ye hazırlanan engelli gençler, 22 Nisan Pazar günü yapılacak sınav için son hazırlıklarını tamamladı. İki ayrı sınıfta Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilgiler alanında kurs gören engelli 36 genç, heyecanla sınav gününü beklemeye başladılar.

        Engeli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “EKPSS ile memur olmak isteyen engelli gençlerimiz için, Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde hazırlık kursu açtık. Bir iş sahibi olma hayali kuran engelli vatandaşlarımız açtığımız bu kurs ile hayallerine bir adım daha yaklaştı. 4 ay süren hazırlık kursunu tamamlayan gençlerimiz, 22 Nisan Pazar günü yapılacak olan EKPSS için heyecanla beklemeye başladı. Engelli gençlerimiz kadar onların aileleri de büyük heyecan içindeler. Bu sınava girecek olan tüm engelli gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa