Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de eşini ve kuzenini öldürdükten sonra intihar eden Y.G. ve öldürülen R.G. ile İ.G.’nin cenazeleri otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

        Edinilen bilgiye göre, olay, Çiftlik ilçesi Divarlı beldesinde akşam saatlerinde meydana geldi. 1 yıldır yurt dışında yaşayan Y.G., bilinmeyen bir nedenle önce evinde eşi R.G.’yi tabancayla öldürdü. Y.G. daha sonra, kahvehanede olduğunu öğrendiği amca oğlu İ.G.'nin yanına gitti. Kahvehanedekileri dışarı çıkaran Y.G., aynı tabancayla amca oğlu İ.G.'yi öldürdükten sonra kafasına ateş ederek intihar etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri R.G., İ.G. ve Y.G.’nın olay yerinde öldüğünü belirledi.

        Jandarma beldede geniş güvenlik önlemleri alırken, hayatını kaybeden 3 kişi otopsi için Adana'ya gönderildi. Sabah saatlerinde ise yapılan otopsinin ardından 3 kişinin cenazesi yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alındı.

        Savcılık başlattığı soruşturmada olayın sebebini araştırıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa