Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gelerek Marka Şehir konulu sunum gerçekleştireceğini söyledi.

        AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av.Kerim Atalay, beraberinde Yerel Yönetimler Birim Başkanı Elif Özer, sivil toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Av. Hasan Sami Gürbüz ile birlikte geçtiğimiz Şubat ayında 2004 yılından bu yana İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a makamında ziyarette bulundu. Atalay, "Çorlu’muzun Tekirdağ’ımızın halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile AK Parti belediyeciliğine ne kadar ihtiyacı olduğu, belediyecilik anlayışının her şeyden önce bir vizyon ve misyon gerektirdiğini belediye başkanımız ile yaptığı istişare neticesinde bir kez daha yerinde gözlemlenmiş olduk. Çorlu’muzun Trakya bölgesinde marka şehir olma yönünde belediyecilik anlamında çok ciddi projelere ihtiyacı olduğunu gördük" dedi.

        İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Çorlu’ya gelerek vatandaşlarla buluşacağını kaydeden Av. Kerim Atalay, "Başkan Demircan 14 Nisan Cumartesi günü Çorlu’ya geliyor. Tamamen insana hizmet odaklı 20 yıllık sosyal ve kültürel belediyecilik tecrübelerini aktaracağı Marka Belediyecilik konulu sunumunu Cumhuriyet Parkı 15 Temmuz Kültür Merkezinde saat 19.00’da gerçekleşecek. Tüm halkımız davetlidir" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa