Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

        Geçtiğimiz aylarda gerçekleşilen olağan genel kurul ile göreve gelen Hasan Gürkan Yenipazarlı ve yönetim kurulu üyeleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut ÖZakcan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özakcan'a bugüne kadar şubelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Yenipazarlı, "Belediye bugüne kadar şubemize desteklerini eksik etmedi. Bundan sonra da belediyemiz ile koordineli olarak çalışmalar yaparak, Aydınımız ve Efeler halkımız için güzel projelere imza atmak istiyoruz. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        Yenipazarlı ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da kapılarının tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine açık olduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa