Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        –Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki vatandaşlara daha hızlı çözüm üretebilmek adına otomasyon ve tablet sistemine geçiş yaptı.

        Gebze Belediyesi, Gebzelilere yepyeni bir hizmet sunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Gebzelilere daha hızlı çözüm üretebilmek adına otomasyon ve tablet sistemine geçiş yaptı. Başvuru, müracaat ve sosyoekonomik araştırmaların tablet bilgisayarlar üzerinden yapılmasıyla; teknolojik imkanlardan azami şekilde faydalanılarak vatandaşların belediyeye yapmış oldukları sosyal yardım müracaatlarının çok daha hızlı sonuçlandırılması, hizmetin verilmesinde daha etkin ve verimli olunması, hatalı ve mükerrer kayıtların önüne geçilmesi hedefleniyor.

        Tablet sistemi sosyal yardım müracaatında bulunan vatandaşların sosyal ve ekonomik incelemelerinin çok hızlı bir şekilde yapılabilmesi, arazide yapılan araştırmalar ve çekilen fotoğrafların sistem üzerinden diğer kullanıcılar tarafından anında görüntülenebilmesi imkanını sunuyor. Ayrıca vatandaşlardan evrak toplama ve arşivleme ortadan kaldırılarak, elektronik arşivleme sistemi hayata geçiriliyor.

        Belediyenin sosyal yardım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların kent meydanındaki belediye hizmet binası içerisinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne gelerek başvurmaları veya telefonla irtibata geçmeleri gerektiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa