Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu’nda düzenlenen bilgi yarışmasında büyük coşku yaşandı. BENGİ kapsamında, okulda eğitim gören özel öğrenciler için düzenlenen ve ‘Ezber Bozan’ adı verilen yarışmada bilgiler tekrarlanırken, özel çocuklar, fırsat verildikçe neler başarabileceklerini gösterme fırsatı buldu.

        Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu ile Faruk Kızıklı İlkokulu öğrencileri de özel öğrencileri yalnız bırakmadı. Müzik Öğretmeni Nevin Ebcim, okula gelen komşu okul öğrencilerini kemanla karşıladı. Yarışmayı, öğretmenlerle Mahalle Muhtarı Hasan Vural’da izledi. Özel öğrenciler yarışmayla unutulmaz bir gün yaşadı. Okulda 80 öğrencinin eğitim gördüğünü anlatan Okul Müdürü Oktay Ertaş,” Özel gereksinimli öğrencilerin okul ortamında öğrendiği bilgileri tekrar etmelerini sağlamak, onlara fırsat verildikçe neleri başarabileceklerini topluma göstermek adına bu yarışmayı düzenledik. Amacımız, bu tür faaliyetlerle toplumsal farkındalık oluşturmak. Komşu okullarımızdan gelen öğrenciler de özel arkadaşlarını yalnız bırakmayarak onlara destek oldu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizi keyifli vakitler geçirdiler. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve destek için gelen komşu okul öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa