Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Tablet Çocuk' projesi, Türkiye genelinde yapılan liselerarası proje yarışmasında son 12 proje arasına kaldı.

        Mehmet Akif Anadolu Lisesi öğrencileri finale kalan projelerini Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’a anlattı. Türkiye genelinde liseler arasından yapılan yarışmada son 12 proje arasına kalan 'Tablet Çocuk' projesi, önümüzdeki günlerde Antalya’da düzenlenecek programda derece arayacak.

        Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin 5 kız 5 erkek çocuk üzerinde yaptıkları araştırmalarda, erkeklerde tablete olan bağımlılığın daha fazla olduğu sonucu ortaya çıktı. Proje sonuçlarına göre tablet mi çikolata mı tercihinde erkeklerin daha çok tableti, kızların ise daha çok çikolatayı tercih ettiği görüldü.

        Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin bir diğer projesi de kısa film çalışmasını içeriyor. 'YapBoz' ismini taşıyan filmde hoşgörü konusu işleyen öğrenciler yarışmaya katılmaya hazırlandıkları filmi de Kaymakam Kılıç ile paylaşarak beğenisine sundu.

        Öğrencileri başarılarından ötürü kutlayan Kaymakam Kılıç, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa