Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi, 3’üncüsü düzenleyeceği Antalya Edebiyat Günleri kapsamında öykü ve roman yazarı Faruk Duman tarafından gerçekleştirilecek ‘Öykü Atölyesi’ne başvuru süresi uzatıldı. Başvurular, 18 Nisan Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapılabilecek.

        Muratpaşa Belediyesi’nin Başkan Ümit Uysal’ın başlattığı Antalya Edebiyat Günleri, 3’üncü yılına girdi. Antalya Edebiyat Günleri, bu yıl 26 29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

        Ahmet Telli, Adnan Özyalçıner ve İni Aral’a ‘onur ödülleri’nin verileceği Edebiyat Günleri kapsamında ilk kez ‘Öykü Atölyesi’ çalışması da yapılacak. Atölye, Haldun Taner Öykü Ödülü, Yunus Nadi Roman Ödülü, Necati Cumalı Edebiyat Ödülü gibi Türk edebiyatının en seçkin ödüllerinin sahibi roman ve öykü yazarı Faruk Duman tarafından düzenlenecek.

        Kontenjanla katılımcı kabul edilecek atölyede yer almak için daha önce açıklanan başvuru süresi 18 Nisan Çarşamba mesai bitimine kadar uzatıldı. Atölyeye katılmak isteyenler, seçtikleri bir öykülerini kişisel iletişim bilgileriyle birlikte “kultur@muratpasabld.gov.tr” eposta adresine ulaştırmaları yeterli olacak.

        Antalya Edebiyat Günleri Öykü Atölyesi, Değirmenönü Kültür Merkezi’nde, 2122 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yaş ve eğitim sınırlaması bulunmayan atölye çalışması sonunda seçilen öyküler Antalya Edebiyat Günleri kapsamında okunacak. Katılımcılara ayrıca sertifika da verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa