Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, yaralı korucuları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Uğur Bürke Başaranel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu ve AK Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi ile birlikte, 3 Nisan’da topladıkları odunları kamyonla ilçeye götürürken teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan güvenlik korucuları Abuzer Nergiz ve Talhat Amaç ile vatandaş Celil Amaç ile operasyonda yaralanan güvenlik korucusu Hasan Yazıcı’yı ziyaret etti. Dülgeroğlu, “Rabbimize şükürler olsun ki hain saldırılarda yaralanan kardeşlerimizin sağlık durumları gayet iyi durumda. Başarılı bir tedavi sürecinden sonra aile bireylerinin arasına dönen yaralı korucularımızın sağlık durumlarının iyi olması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Hain saldırıda Şehit olan güvenlik korucusu Malik Yıldız’ı rahmetle anıyor ve hala hastanede tedavi gören yaralı korucularımıza da Allahtan acil şifalar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa