Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elaziz Belediyespor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

        TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve playoff yarışının içinde olan Elaziz Belediyespor, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Son olarak teknik heyet ve futbocular, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Harput Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ndeki çocukları ziyaret etti. Ziyarette, çocuklara forma ve futbol topu hediye edildi.

        Sosyal sorumluluk projelerinin 5. ayağını gerçekleştirdiklerini ifade eden Kulüp Müdürü Metehan Kaçar, “Bundan sonraki süreçte sadece futbol değil, sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verme gayretinde olacağız. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın öncülüğünde, kulüp başkanımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bu projelerin devamını getireceğiz” dedi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ise , “İnşallah takımımızın başarısını bir üst ligde de takip edeceğiz. Ben ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Hem çocuklarımızın morali yerine geldi, hem de futbolcu kardeşlerimiz motive oldu" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa