Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye genelinde düzenlenen Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliği ile İlkokul, ortaokul ve liselerde, 'bağımlılık' konulu edebi ve görsel kategori olarak kompozisyon, şiir, afiş, resim, karikatür ve kısa video alanlarında Kütahya seçmelerinde ilkokulları arası resim dalında Pazarlar İlkokulu Öğrencisi Ayşe Berra Ergün il birincisi seçildi.

        Her ilde, edebi ve görsel olmak üzere 2 kategoride birincilerin seçildiği yarışmada, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül törenleri gerçekleştirildi. Her ilin birincilerinin yarışacağı Türkiye finalinin ödül töreni ise 4 Mayıs 2018’de gerçekleşecek. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında edebi kategoride il birincisi olan Pazarlar ilkokulu Öğrencisi, Ayşe Berra Ergün’e 500 lira para ödülü ve başarı belgesi takdim edildi.

        Pazarlar İlkokulu Öğrencisi Ayşe Berra Ergün, “Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığının işbirliği ile İlkokul öğrencilerine yönelik resim dalında il birincisi oldum. Yarışmada bana destek olan öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa