Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Şehit Cafer Ortaokulu “Germencik Bilimle Aydınlanıyor” projesi ile TÜBİTAK tarafından Türkiye genelinde desteklenmeye hak kazanan 120 proje arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.

        Germencik Şehit Cafer Ortaokulu’nun yürütücülüğünü üstlendiği TÜBİTAK 4007 çağrı programı kapsamında “Germencik Bilimle Aydınlanıyor” Bilim Şenliği projesinin TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verildi. 1920 Ekim 2018 tarihinde Germencik Cumhuriyet Meydanında yapılması planlanan Bilim Şenliği Türkiye’de seçilen 120 projeden biri oldu. Aydın’da seçilen 4 projeden biri olan ve “Germencik Bilimle Aydınlanıyor” projesine Germencik Kaymakamlığı, Germencik Belediyesi gibi resmi ve özel kurumlar da proje ortağı olarak destek veriyor. Proje kapsamında iki gün boyunca Germencik Cumhuriyet meydanında çeşitli alanlarda atölye çalışmaları, sergi, gözlem, deney, söyleşi ve benzeri olmak üzere toplam 75 etkinlik düzenlenecek. Her yaş ve her kesimden halka hitap edecek projenin yürütücülüğünü Şehit Cafer Ortaokulu Matematik öğretmenlerinden Derya Fidan Toprakcı ve Nevzat Angın üstleniyor. Projenin detaylarına http://germencikbilimleaydinlaniyor.org/ sitesinden ulaşılabiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa