Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da 15 bin lira değerindeki asansör denge ağırlıklarını çaldığı iddia edilen 5 kişiden 2’si yakalandı. Zanlıları, iş yerinin bahçesinde taşla kırarak imha ettikleri güvenlik kamerasının kayıtları ele verdi.

        Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Ova Mahallesi Tekel Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar K., Yusuf K., Serdar K., Samet Ç. ve Ercan İ. hırsızlık yapmak için gündüz saatlerinde Mustafa Sekitmen’e ait iş yerinde keşif yaptı.

        Bahçede bulunan güvenlik kameralarına görüntü vermemek isteyen şüpheliler elleriyle yüzlerini kapattıktan sonra, taş atarak kamerayı kırdı.

        Gece iş yerine giren 5 zanlı, 15 bin lira değerinde asansör denge ağırlıklarını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı iş yerinin içinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

        Görüntüleri inceleyen ekipler, 5 kişinin sabah saatlerinde bir süre keşif yaptığını daha sonra kameraya taş attığını gördü. Polis, zanlıları tek tek teşhis ettikten sonra gerçekleştirilen operasyonda Serdar K. ve Yusuf K. yakalanarak gözaltına alındı.

        Sorgularında suçlarını itiraf eden zanlılar tutuklanırken, diğer 3 firari ise her yerde aranıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa