Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da kurumlar arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşın yaşadığı sıkıntılara hızlı bir şekilde çözüm bulmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şehirde altyapı çalışmalarını yürüten kurumların iletişim müdürlerini bir araya getirerek istişare toplantısı düzenledi.

        Bursa’nın ortak akılla yönetilmesine önem veren Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını yürüten kurumlarla daha sağlıklı iletişim sağlanması amacıyla harekete geçti. Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen istişare toplantısına, Bursagaz, BUSKİ, Türk Telekom, UEDAŞ, Bursa Valiliği Açık Kapı Birimi ve Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin yetkilileri davet edildi.

        Kurumlar arasında işbirliğini artırmayı ve vatandaştan gelen taleplere en kıza zamanda geri dönüş yapılmasını hedefleyen toplantıda, hali hazırda yürütülen çalışmalar, vatandaşa hızlı geri bildirim ve sıkıntıların çözümü konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Kurumsal iletişim müdürlerinin katıldığı buluşmada, ‘ağırlıklı olarak eleştirilen konular ele alınarak’ çözüm yolları tartışıldı. Kurumlar arasında iletişimin daha da güçlendirilmesi, faaliyetler hakkında haberdar olunması amacıyla toplantıların her ay düzenli olarak yapılması yönünde karar verildi.

        Nüfusu üç milyon kişiye ulaşan Bursa'da hızlı bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kurumlar arasındaki sağlıklı iletişime büyük önem verdiklerini, sıkıntıların çözümü noktasında bunun kaçınılmaz bir durum olduğunu ifade etti. Vatandaşın talep ve görüşlerini önemsediklerini dile getiren Aktaş, "Kaliteli hizmet ve güzel işler için tüm kurumlar olarak koşmaya ihtiyacımız var. Vatandaştan gelen taleplere önem veriyoruz. İletilen konuların kısa sürede değerlendirilmesi, netice hakkında hızlı geri dönüş yapılması gerekiyor. Kurumlar arasında sıkı işbirliği şart. Hayatı kolaylaştırmak için çaba harcıyoruz. Yapabileceklerimizi, yapamayacaklarımızı, neden yapacağımızı anlatmak zorundayız. İletişime bu açıdan önem veriyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa