Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediyesi ve Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisinin ortaklaşa yapacakları ilk programın çalışmaları hızla sürüyor.

        Sapanca Belediyesi ve Sapanca Kent Konseyi Kadın Meclisinin ortaklaşa hazırladıkları “Evlilikte Pozitif İletişim” Semineri 14 Nisan Cumartesi Günü saat 14.00’da Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi binasında, Tv ProgramcısıPsikolog, Yazar Şeyda Betül Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşeceği bilgisi verildi. Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve tüm Sapanca halkının davet edildiği programda; iletişimde önyargılı olmamak, birbirini dinlemek, hiddet ve şiddet uygulamamak, anlayış ve empati sağlamak, saygı, sevgi ve şefkatini her zaman koşulsuz sunmak, doğru iletişim yolları gibi pek çok konulara değinilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa