Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Kahta ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından yurt genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında okumayazma kursları açıldı.

        Kahta Halk Eğitimi Merkezi idarecileri Okuma Yazma Seferberliği kapsamında merkez ve köylerde eğitim gören kursiyerler ile bir araya gelerek sohbet etti.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kahta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Güllü, “İlçe genelinde 72 merkezde okuma yazma kursu açtık. Suriye’den gelen mülteciler için de Türkçe kursları açtık. Kurslarımızda 8 yüz 71 kursiyer okuma yazma öğrendi. Hangi yaşta olursa olsun insan yeni bir şeyler öğrenebilmeli. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızın kurslara katılmaları büyük bir azmin göstergesidir. Hepsini tebrik ediyorum. Biz bu konuda seferberlik başlattık. İlçemizde okuma yazma bilmeyen hiç kimse kalmayıncaya kadar kurslar devam edecek” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa