Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta İlçe Müftülüğü tarafından Kur'anı Kerimi Güzel Okuma yarışması düzenlendi.

        Kahta ilçe Müftülüğü 20172018 Eğitim Öğretim yılında Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında Kur'anı Kerimi Güzel Okuma yarışması düzenlendi. Kahta Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmaya öğrenciler ve veliler katıldı.

        Yarışmada Kur'an öğrenmenin öneminden bahseden Kahta Müftüsü Rıfat Çevik, “Bizim açımızdan Kur'an öğrenmek için gayret gösteren her öğrenci birincidir. Ancak yarışmanın usulü de yarışmaya katılanlar arasından en az hata ile okuyanı belirlemektir” dedi.

        Yarışma sonucunda 18 yaş üstü kategorisinde İhlas Kur'an Kursu öğrencilerinden Yasemin Ahmet Elabbud, 18 yaş altı kategorisinde ise Turgut Özal Kur'an Kursu öğrencisi Zeynep Akçal birinci oldu.

        Yarışma sonunda yarışmaya katılan bütün öğrencilere hediye verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa