Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin avukatlığını yapan Ahmet Özel’in babası Hacı Abdullah Özel, Kavaklı Mezarlığında defnedildi.

        Geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında vefat eden Hacı Abdullah Özel'in cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi adına İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, AK Parti İstanbul milletvekilleri Ali Sarıkaya ve Hurşit Yıldırım, ENSAR Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak ile Manavgat Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Erdem Ersoy, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        2012 yılında kolon kanserine yakalanan ve önceki gün Manavgat Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yuman Abdullah Özel'in cenazesi, Manavgat Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra Yayla Mahallesi'ndeki evinin önünde dua edildi, helallik alındı. Buradan Kavaklı Mezarlığı’na getirilen Özel’in cenazesi Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kur'anı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde defnedildi.

        Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Avukat Ahmet Özel, ağabeyleri İsmail ve Şaban Özel ile birlikte taziyeleri kabul etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa