Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol takımı Afyon’da düzenlenecek olan 2. lige yükselme play off maçları için Afyon’a gitti.

        Bu sezon ilk kez katıldığı 3. ligde başarılı bir performans sergileyen Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı gösterdiği performans ile grup ikincisi olarak play off maçları oynamaya hak kazandı. Afyon’da düzenlenecek play off maçlarında Kadın Futbol Takımına başarılar dileyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bilindiği üzere Turgutlu Belediyesi Kadın Futbol takımını uzun bir aradan sonra kurduk. Gruplarda gösterdiği başarılı performans ve oynadığı futbol ile adından sıkça söz ettiren bir ekip. Şimdi de 2.lige yükselme play off maçları için kendilerine Afyon’a uğurladık. Bizler kendilerine inanıyor ve güveniyoruz. Başarılı olacaklarına ve Turgutlu’ya şampiyonluk ile döneceklerine inanıyoruz. Oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa