Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, Konyasporlu Samuel Eto’o’nun Antalyasporlu futbolcuları araması iddiası ile ilgili, “Bize gelen duyumlarda futbolcularımızı aradığı yönünde. İsteğimiz Antalya ve Antalyaspor camiasının gündeminden Eto’o’yu çıkarmak. Biz Eto’o’yu gündemimizden çıkardık. Tek düşüncemiz Konyaspor karşısında galip gelmek” dedi.

        Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, AS Başkan Şefik Öz ve Genel Müdür Adem Kart, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Şifa Çiçek ve yönetim kurulu tarafın ağırlanan Bulut, taraftarları hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçına davet etti.

        “Mali açıdan düzlüğe çıkmaya başladık”

        Kentin önemli caddelerini bu gece Antalyaspor'a destek bayrakları ile donatacaklarını belirten Bulut, “Zor bir dönemde yönetimi devraldık. Mali ve takımın bulunduğu nokta da zorluk yaşadık. Mali açıdan düzlüğe çıkmaya başladık. Sezon sonunda tırmanışa çekmeyi bekliyoruz. Hedefimiz sezon sonu hiçbir futbolcunun alacağının kalmaması. Yönetim olarak buna kenetlenmiş durumdayız” dedi.

        Teknik heyet ve futbolculara teşekkür

        Antalyasporun zor dönemden geçtiğini hatırlatan Cihan Bulut, “Karabükspor maçında kaybetmek korkusu vardı, fakat Konyaspor maçını kazanacağımıza cani gönülden inanıyorum. Camia olarak Konyaspor maçına kenetlendik. En zor günümüzde üzerine düşeni fazlasıyla yapan futbolcu ve teknik heyete teşekkür ederim. Onlar üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Bu hafta Konyaspor maçını kazanarak biraz daha rahatlamış olacağız.”

        Eto’o’nun Antalyasporlu futbolcuları aradığı iddiası

        Konyasporlu Eto’o’nun Antalyasporlu futbolcuları araması iddiası üzerine Bulut, “bize gelen duyumlarda Eto’o’nun futbolcularımızı aradığı yönünde. Önemli bir karşılaşma öncesi doğru bir davranış değil fakat bu konuyu araştırmak Federasyona düşer. Benim isteğim Antalya ve Antalyaspor camiasının gündeminden Eto’o’yu çıkarmak. Biz Eto’o’yu gündemimizden çıkardık. Tek düşüncemiz Konyaspor karşısında galip gelmek” diye konuştu.

        TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek de ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti. Çiçek, “Antalya’da sporun gelişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Antalyaspor yönetimiyle birlikte proje yapmak istiyoruz. Bunun için her türlü öneriye açığız” dedi.

        Ziyaretin ardından Bulut ve Antalyaspor stadında incelemelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa