Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Umurbey Belediyesi Güreş Kulübü, yağlı güreş sezonu için hazırlıklara başladı.

        Türkiye Güreş Federasyonu'nun açıkladığı takvim doğrultusunda çalışmalarına başlayan Umurbey Belediyesi Güreş Kulübü yağlı güreş sezonunu açtı.

        Umurbey Belde Stadı'nda Güreş Antrenörü Cem Özden nezaretinde ilk antrenmanını yapan güreşçileri, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ile Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş yalnız bırakmadı.

        Kaymakam Şahin güreşçilere, sakatlığın yaşanmadığı, başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunurken, Başkan Yavaş ise takıma duyduğu güveni dile getirdi.

        Güreş Antrenörü Cem Özden ise, "Yağlı güreş sezonu için bugün itibariyle çalışmalara başladık. Temennimiz takım halinde iyi bir sezon geçirmek. İnşallah emeklerimizin karşılığını aldığımız bir sezon olur" diye konuştu.

        Öte yandan Umurbey Belediyesi Güreş Kulübü ilk antrenmanına Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı "Koşabiliyorken Koş" projesinin isminin yer aldığı pankartla çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa