Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine Sarı Liste olarak çalışmalarına devam eden Abdulkadir Karavil ve ekibi tarihi Sur ilçesinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın talepler ve isteklerini dinleyen Karavil ve ekibi seçimden başarıyla çıkmaları halinde turizmin gelişmesi ve istihdamın arttırılması için çalışacaklarını belirtti.

        Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin güçlü adayları arasında yer alan Sarı Liste’nin adayı Abdulkadir Karavil ve ekibi tarihi Sur ilçesine çıkarma yaptı. Seçime kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karavil, ilçede bulunan esnafı tek tek ziyaret edip istek ve taleplerini dinledi. Seçimden başarılı bir sonuç almaları halinde Diyarbakır’in kalkınması ve tanıtımı için projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydeden Karavil, esnaftan destek istedi.

        “Suriçi’ne turizmi çekmemiz gerekiyor”

        Dağkapı bölgesinden ziyaretlerine başlayan Karavil ve ekibi Hasan Paşa Hanı’nda mola verdi. Burada açıklamalarda bulunan Karavil, “Esnaf ve tüccarları ziyaret ederken özellikle onların sorunlarını dinliyoruz. Yapılacakları not ediyoruz. Bundan sonra özellikle Suriçi’ne turizmi çekmemiz gerekiyor. Turizmin ihtiyaçları olan reklama başlamamız gerekiyor. Sur’u iyi tanıtmamız lazım. Sur iyi tanıtıldığı zaman turizm gelişecektir. Turizm canlandığı zaman esnaf, tüccar, işveren herkes açısından bir hareket gelecektir, kazanç gelecektir. Turizmin gelişmesi ve büyümesi istihdamı da büyütecektir. Ondan dolayı Sur’u geziyoruz. Son iki gün kaldı seçimlere. Ben herkese başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa