Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülen “İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri için İş Sağlığı ve Güvenliği Üzerine Uygulanabilir Bir Müfredat Oluşturma" adlı Avrupa Birliği Projesinin açılış toplantısı GAÜN Fen Bilimleri Enstitüsü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

        İspanya Valensiya'dan Fevec, Slovenya'dan FHSNM Yükseköğretim Kurumu, Almanya'dan ARDA Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ile Polonya'dan WSBINOZ Yükseköğretim Kurumunun ortaklığı ile yürütülen projenin açılış toplantısında, her ortak kendi ülkelerindeki İş Sağlığı ve Güvenliği yapılarını, yasal düzenlemeleri ve analiz sonuçlarını paylaştı. Projenin ikinci fikri çıktısına temel teşkil edecek olan ihtiyaç analizi ile ilgili ortaklar ile fikir alışverişi yaparak ortak kararlar alındı.

        Türkiye'nin İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki güncel durumu hazırlanan ihtiyaç analiz raporu ile ortaklara sunuldu. Sunum kapsamında Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliğinin genel durumu, iş kazaları ve meslek hastalıkları hakkındaki istatistikler, yasal düzenlemeler ve ampirik analiz sonuçları ortaklarla paylaşıldı.

        Projenin fikri çıktılarından müfredat oluşturma ve eöğrenme platformunun hem web hem de mobil uygulama olarak kullanıma açılması ile ilgili teknik içerikli bilgilerin de paylaşıldığı toplantı ortaklarla imzalanan deklarasyon ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa