Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İşadamı Naki Özkubat,15 Nisan’da yapılacak olan Çorum Ticaret Borsası seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

        Köylüsüyle, çiftçisiyle, esnafıyla Ticaret Borsası’nı hep birlikte daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını aktaran Naki Özkubat, çiftçi ve esnafın sorunlarını iyi bildiğini söyledi.

        Göreve geldikleri takdirde ilk hedeflerinden birisinin esnafların dükkan meselesi çözmek olduğunu dile getiren Özkubat, “Bu konuda yapılması gereken ne varsa bu her türlü çalışmayı yapacağız. Ayrıca Türkiye’de bir marka olan Oğuzlar Cevizi’nin tanıtımının daha iyi yapılması için çaba göstereceğiz. Özellikle ilçelerimizde buğday alımlarında eski usul ölçme yapılıyordu, bu ölçmeler artık bitti. Alımsatım yapan köylülerimiz mallarının değerini satarken de alırken de belirleyemiyordu. Bu konuda köylülerimize yardımcı olmak için ilçelerimize hızlı ölçüm cihazları koyacağız” dedi

        Borsanın çalışma yapısına ilişkin de değişim yapılacağını dile getiren Özkubat, “Bizim en önemli hedeflerimizden biri de borsamızın çalışma yapısını değiştirmek. Zahire gurubundan ziyade et, süt ve yumurta grubu üyelerimizde üye sayısı giderek artmakta. Biz bu sektördeki arkadaşlarımıza hizmet verebilmek için laboratuvar oluşturarak hayvan hastalıkları konusunda hızlı tahliller yaparak Ankara’ya götürülmesine gerek kalmadan Çorum’da bütün tespitler yapmak istiyoruz” diye konuştu

        Borsa üyelerini özellikle teknik veri ve donanım açısından destekleyeceklerini kaydeden Özkubat; “Bunun içinde laboratuvar katkılarımız en üst seviyede tutmak istiyoruz. Laboratuvarlarla köylümüzün ve çiftçimizin satışlarını da hızlandırmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa