Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu 5 bin 500 metrekarelik alanın alt yapı, asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor.

        15 Temmuz hain darbe kalkışmasının hemen ardından Adana Adliyesi, askeriye ve emniyet binası etrafında istinat duvarı yapımını üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’ncü yıl dönümünün kutlandığı günlerde anlamlı bir çalışmaya daha imza atıyor.

        Adana Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu 5 bin 500 metrekarelik alanda alt yapı çalışmalarını tamamlayarak 600 metre uzunluğunda 900 metre genişliğinde sıcak asfalt döküyor. Asfalt çalışmalarının ardından alanda çevre düzenlemesi yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa