Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu ve atık suyu çalışmalarını sürdürürken vatandaşlara sorunsuz hizmet sunabilmek adına teknolojisini de devamlı geliştirmeye devam ediyor. Kanalizasyon ekipleri, "Kanaloskopi" adını verdikleri tam donanımlı teknolojik araçlarla, kanallardaki tıkanıklıklara da müdahale ediyor ve sorunları gideriyor.

        ASKİ Kanalizasyon Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan 3 adet Kanal Görüntüleme Aracı ve 1 adet Kanal Açma Fireze Aracı ile hem kanallardaki tıkanıklıklar ortadan kaldırılıyor hem de büyük yatırımlarla gerçekleştirilen projelerin sağlıklı yapılıp yapılmadığının tespiti gerçekleşiyor. Aynı zamanda eğim ölçümleri de bu araçlar sayesinde yapılıyor.

        ASKİ kanalizasyon ekipleri, ''Kanaloskopi'' adını verdikleri bu tam donanımlı teknolojik araçlarla, kanallardaki tıkanıklıklara da müdahale ediyor ve sorunları gideriyor.

        Geçmiş yıllarda aşırı yağmurlar sonucu su baskınlarının olduğu birçok noktada bugün benzeri sorunlar yaşanmazken; yatırımlarla ve teknolojik ekipmanlarla daha sorunsuz bir Adana’yı inşa etme gayretinde olan ASKİ, önümüzdeki günlerde de tam donanımlı teknolojik araçlarına yenilerini eklemek için çalışıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa