Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Akşehir İlçe Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik Merkezi ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği 4. Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliği Basketbol Turnuvası’nda Şampiyon Adsız Mahallesi Basketbol Takımı oldu.

        Final maçı; Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Final maçında Adsız Mahallesi ile Yarenler Mahallesi basketbol takımları final maçı oynadı. Maçı 6765’lik skorla kazanan Adsız Mahallesi Basketbol Takımı şampiyon olurken, ikinciliği Yarenler Mahallesi Basketbol Takımı kazandı. Turnuvada üçüncülüğü ise Gazi Mahallesi elde etti. Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde derece alan takımlara kupaları ve madalyaları maçı izleyen ilçe protokolü tarafından verildi. Turnuvanın final maçını; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile vatandaşlar izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa