Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Erdemli'de inşaatı süren adliye binasında avukatlar için toplam 4 odanın tahsis edileceğini söyledi.

        Er, Erdemli’nin Kargıcak Mahallesi’nde yeni yapılacak olan adliye binası inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatı hızla devam eden ve temmuz ayı içerisinde hizmete girmesi planlanan yeni adliye binasının her katında ‘Avukat Görüşme Odası’nın yer alacağı bilgisini veren Er, "Yeni adiye binasının her katında avukat görüşme odalarının yapılması için Mersin Barosu Başkanlığı olarak gerekli girişimleri yaptık. Erdemli, avukatlarımızın yoğun olduğu bir ilçe. Avukatlarımızın rahatlıkla bir araya gelebileceği ve çalışmalarını yapabileceği ferah bir ortam gerektiğini düşünerek, Erdemli Adliyesi’nin her katında avukatlarımıza özel odanın olması gerektiğini düşündük. Mersin Barosu ve avukatlarımızın, mesleğin itibarına ve saygınlığına yakışır şekilde temsilini sağlamak için çıktığımız bu yolda, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

        6 kat ve terastan oluşacak olup, 108 araç kapasiteli otopark alanına sahip olan yeni adliye binasının, 2018 yılı Temmuz ayı içerisinde hizmete girmesinin planlandığının bilgisini veren Er, “Hükümet Konağı içerisindeki kısıtlı yerleşimden dolayı gerek bizler, gerek adliye personelleri çok zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyoruz. Yeni bir adliye binasının mutlaka olması gerekiyordu. Yeni adliye binası yapıldıktan sonra inşallah bu sıkıntılar ortadan kalkacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa