Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet edip, yetkililerden tesisle ilgili bilgiler aldı.

        Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Fabrikadaki birimleri tek tek gezerek çalışanlarla sohbet eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'a Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve diğer ilgililer eşlik etti. Ziyaret sırasında tekstil firmasının çalışanları ile sohbet eden Işık, çalışanların gerek hükümet ve gerekse yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında merak ettikleri soruları yanıtladı.

        Ziyaret, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın Darıca ilçesinde yaklaşık 1000 dönümlük askeri alanda devam eden çalışmalar, EskihisarBayramoğlu Sahil Kollektör Hattı ve Tünel İnşaatı projesi ve Gebze Darıca Metrosu gibi önemli projeler hakkında değerlendirmelerde bulunması ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa