Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyaz Kule Okulları 'Dünya Tiyatro Günü' kapsamında okul bünyesinde bulunan Kemal Sunal Sahnesi'nde 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' gösterisi düzenledi.

        Dünya Tiyatro Günü kapsamında okulun 4. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' oyunu büyük beğeni topladı. Uzun süredir hazırlandıkları oyunla velilerin karşısına çıkan öğrenciler, sergiledikleri performans ile büyük beğeni topladı.

        Sanatın her alanında aktif bireyler yetiştirmek istediklerini belirten Beyaz Kule Okulları Kurucusu Dilek Benzetsel, "Öğrencilerimiz uzun süredir hazırlandıkları 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' oyunu ile Kemal Sunal Sahnesi'nde veli ve öğretmenlerinin karşısına çıktı. Dünya Tiyatro Günü kapsamında başarılı bir şekilde sergiledikleri oyunla herkesin beğenisini toplayan öğrencilerimiz, sanata ve sanatçıya verdikleri değeri sahnede gösterdi. Sanatın her alanında aktif bireyler yetiştirmek ve kendilerine olan güveni artırmak amacı ile düzenlediğimiz oyun, öğrencilerimizin tiyatroya olan ilgisinin de göstergesi oldu" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa