Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesinin İbrahim Oruç Parkı’nda hayata geçirdiği Masal Parkı’na masal kahramanı ve çizgi film karakteri yerleştirilmeye başlandı.

        Bismil Belediyesince, çocukların hayal dünyasını ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla İbrahim Oruç parkında 14 bin metrekare alanda yapılan Masal Parkı'nın yapım çalışmaları sona doğru gelinirken Belediye Başkanı Turgay Gülenç, çalışmaları yerinde inceledi. Mayıs ayı içinde açılışının yapılması planlanan Masal Parkında devam eden son rötuşları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gülenç, parkın çocukların ilgi odağı olacağını ifade etti.

        İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Gülenç, Masal Parkı’nın önemsedikleri bir proje olduğuna dikkat çekerek, “Bugünün yarını yarının umudu olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine ciddi katkı verecek, onların eğlenerek öğrenecekleri bir ortamı sağlayacak Masal Parkı bizim çok önemsediğimiz bir proje. Çalışmalar son aşamada olduğunu belirterek çocuklarımızı en kısa zamanda ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa