Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke’nin Yenikent Mahallesi ile Fevzipaşa Mahallesi arasında açılan yeni yol mesafeyi kısaltacak. Yol sadece mesafeyi kısaltmakla kalmayacak, hastane yolu trafik akışını da rahatlatacak.

        Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın talimatıyla başlatılan çalışmada ulaşım ağına önemli bir yol kazandırılıyor. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi yanından başlayan yeni yol Fevzipaşa Mahallesi eski otobüs durakları yanı Esin Sokak’a bağlanacak. Yol açma çalışmaları hız kazanırken, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran çalışmaları yakından takip ediyor. Toplam 800 metre uzunluğundaki yeni yol 12 metre genişliğinde olacak.

        Yol yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiren ve son 4 yılda bir milyon metrekareyi aşan yol yenileme çalışması yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Söke’de ulaşım ağını rahatlatacak yeni alternatif yollar yaratmak adına da çalışmalarımız var. Yenikent ve Fevzipaşa mahalleleri arasında akalan kalan bu yeni yol da mesafeyi kısaltacağı gibi, trafiğin rahatlaması yönünden de fayda sağlayacak. Çalışmayı kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa