Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği yöneticisi ve üyeleri Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Bakiş’i makamında ziyaret ettiler.

        Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ve dernek üyeleri, engellilerin karşılaştığı genel sıkıntılarla ilgili Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Bakiş’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

        Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Üniversitesi olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacaklarını ve ellerinde geleni yapacaklarını söyledi. Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ise, Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş’in göstermiş olduğu nezaket ve güler yüzlü misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür etti. Aydoğdu, ”Ziyarette engelli kardeşlerimizin karşılaştığı genel sıkıntıları rektörümüze paylaştık. Rektörümüz Hakkari Üniversitesi olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduklarını bize bizzat iletti. Bu arada 22 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan EKPSS'ya katılacak engelli kardeşlerimizin sınav öncesi moral ve motivasyon amacıyla 12 Nisan 2018 tarihin de Şemdinli ve Nehri bölgesinde düzenleyeceğimiz bir gezi programına Hakkari Üniversitesi tarafından gezi masraflarının karşılayacaklarını sözünü aldık. Ayrıca üniversite rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş üyelerimize şapka ve tişört hediye etti. Rektörümüz, üyelerimize ve engelli kardeşlerimize ilgi ve alakalarından nezaketlerinden ötürü kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa