Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube müdürlerince mahalle muhtarları ile huzur toplantısı düzenledi.

        İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Akbıyık başkanlığına düzenlenen toplantıya; Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube müdürleri, Hersan Şehit Fuat Bal Polis Merkez Amiri, Şehit Mustafa Yeter Polis Merkez Amiri ve bazı mahalle muhtarları katıldı. Konuyla ilgili olarak Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Polis ve halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce düzenlenen ‘Huzur Toplantısı’; Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Şube müdürleri, Hersan Şehit Fuat Bal Polis Merkez Amiri, Şehit Mustafa Yeter Polis Merkez Amiri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Akbıyık’ın başkanlığında Polis Merkez Amirliklerinin toplantı salonunda yapılmıştır. Mahallelerin öncelikli sorunlarına ve beklentilerine çözüm bulmak, güvenlik hizmetlerine karşı toplumun katılım ve desteğini sağlamak, suçların oluşmasına neden olan ve güvenli yaşama etki eden olumsuz faktörlerin giderilmesini sağlamak, toplumsal sorunların ya da durumların tartışılması ve çözüme kavuşturulmasına katkıda bulunmak, Emniyet Müdürlüğünce halka sunulan güvenlik hizmetlerinin etkinliğini arttırmak amacıyla yapılan toplantıda, mahalle muhtarlarının genel güvenlik ve asayiş konularına yönelik talep ve şikâyetleri dinlenildi ve Emniyet Müdürlüğümüzü ilgilendiren taleplerin değerlendirilerek imkânlar ölçüsünde en kısa sürede yerine getirileceğini, diğer kurumlarla ilgili talep ve şikâyetlerin ise ilgili kurumlara bildirileceği dile getirilmiştir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa