Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Çeşmeli Mahallesi’nden başladı.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çeşmeli Mahallesi’nde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Asfalt şantiyesinde hazırlanan sıcak asfaltın yollara serilmeye başladığını ifade eden Başkan Uyan, “İlçemizde hava şartlarının uygun olması dolayısıyla asfalt sezonunu açtık. İlçemizin her yerinde yapılacak çalışmalara ilk olarak Çeşmeli Mahallesi’nden başladık. Doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları biten yollarımızda sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekibimiz hummalı bir çalışmaya başladı. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutarak asfaltsız yol bırakmayacağız. Bizlere verilen görevi layıkıyla yerine getirerek asfalt çalışmalarımızı tüm mahallelerimize ulaştıracağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa