Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve 2018 yılı içerisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek olan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi inşaatını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kültür Merkezi inşaat alanını yerinde inceledi.

        Saray İlçesi Küçükyoncalı Mahallesi, Safaalan Mahallesi ve Çukuryurt Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, sabah erken saatlerde işyerlerini açan esnafa hayırlı işler diledi. Safaalan Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen ile Mahallede incelemeler yapan Başkan Albayrak, Özmen’e çalışmalarında başarılar diledi. Saray ilçesi Güngörmez Mahallesinde de vatandaşlarla buluşup sohbet eden Başkan Albayrak, rahatsızlık geçiren Muhtar Şefik Akdere ile görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Başkan Albayrak Tekpark Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ile birlikte, personeli zehirlenme vakası atlatan Saray Oto Cam Fabrikasını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa